Geen producten (0)

 

Voorwaarden

 

1.1 De koper: als koper wordt beschouwd, ieder die een bestelling plaatst via Artandgold akkoord is gegaan met de algemene voorwaarden die betrekking hebben op het Nederlands recht en deze website.

1.2 De verkoper: Artandgold

2.0 Retourneren

2.1 Als u een bestelling plaatst via 'Artandgold, treedt de wet kopen op afstand in werking. Dit biedt de consument bescherming tegen kwaadwillende bedrijven. U heeft ook een wettelijk recht op omruilgarantie.

2.2 Na ontvangst kan het product binnen 7 werkdagen geretourneerd worden en kunnen omgeruild worden. Enkel producten in goede staat komen in aanmerking voor  omruiling. De klant draagt zelf de kosten voor de retour zending, tenzij aantoonbaar is dat de verkoper duidelijk in gebreke is geweest. Dit zal van tevoren met de verkoper besproken en overeengekomen moeten zijn. Verder zorgt de koper voor een degelijke verpakking, zodat het product onbeschadigd wordt ontvangen.

2.3. Omruiling kan binnen 7 werkdagen geschieden mits het product in perfecte staat retour komt

3.0 Bestellingen

3.1  Artandgoldbesteedt veel zorg aan het publiceren van de juiste gegevens en prijzen. Het kan echter voorkomen dat er onjuistheden gepubliceerd staan vermeld. Artandgold behoudt het recht deze ten tijde van de bestelling kenbaar te maken aan de klant. De klant op zijn beurt heeft dan het recht om af te zien van de bestelling en dus de koopovereenkomst te ontbinden. 

3.2 Na het plaatsen van een bestelling, ontvangt de klant nog een bevestiging per e-mail. Het kan gebeuren dat een spel niet op voorraad is. In dit geval zal er aan de klant een verwachte leverdatum worden doorgegeven. De klant kan er op dat moment voor kiezen de bestelling te annuleren, dan wel aangeven akkoord te gaan met een langere levertijd.

3.3 Uw bestelde product(en) wordt binnen 5 werkdagen verzonden aangetekend en verzekerd vanuit een centraal depot in Europa zodra de betaling is ontvangen op onze rekening.

3.4 Wanneer er binnen 7 dagen na de bestelling (de producten worden gelijk gereserveerd) het geld niet is overgemaakt op de bankrekening van Artandgold  zullen de producten weer te koop aangeboden worden.

 

4.0 Verzending

4.1 De artikelen die u heeft besteld, worden met TNT Post pakket service aangetekend en verzekerd bezorgd. U betaalt een bijdrage van € 6,95 voor de bezorgkosten in Nederland van uw bestelling, voor buiten Nederland gelden dezelfde tarievenVoor meer info neem dan contact op met onze klanteservice op telefoonnummer 06 46 636 489 of  mail ons naar info@artandgold.com.

Bezorgkosten in Nederland worden automatisch opgeteld bij het orderbedrag. 

4.2 Levertijden die aangegeven zijn bij de productomschrijving, zijn indicatieven tijden. Hier mogen geen rechten aan ontleend worden.Alle betaling(en) die voor 14.00 uur zijn ontvangen op de zakelijke rekening van Artandgold  worden diezelfde dag nog werwerkt

en verzonden.

 

5.0 Overeenkomst

5.1 De koopovereenkomst tussen verkoper en koper is tot stand gekomen op het moment dat de orderbevestiging op het scherm wordt vertoond.

6.0 Garantie bepaling

6.1 Artandgold garandeert dat de goederen bij verzending aan de afgesproken kwaliteit voldoen. Mocht bij vergissing een onjuist artikel worden verzonden, dan kan dit kosteloos worden geretourneerd.Artandgold zorgt dan voor de eveneens kostenloze verzending van het juiste artikel.

6.2 De koper mag er voor kiezen het ontvangen object te houden. In dit geval zal het teveel betaalde bedrag aan u vergoed worden.

7.0 Prijzen

7.1 Alle prijzen op de website zijn onder voorbehoud van typefouten. Artandgold kan deze altijd en naar eigen inzicht aanpassen.

7.2 Al onze prijzen zijn in Euro's en inclusief BTW.

8.0 Aansprakelijkheid

8.1 'Artandgold kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade door gebruik van verkochte schoenen of kleding.

8.2 'Artandgold kan niet aansprakelijk worden gesteld voor transport problemen, verlies of schade door verzending.

Wel zoeken wij altijd in goed overleg naar een oplossing, dit komt in de praktijk dan in geod overleg vaak telefonisch prima in orde

9.0 Contacteren

9.1 Locatie en postadres

KvK 59577576

 

www.artandgold.com

 

postbus 71062

1008 BB Amsterdam


De helpdesk is bereikbaar via e-mail van maandag tot en met vrijdag via  info@artandgold.com
10.0 Betalingen aan artandgold
10.1
Graag bij uw overboeking het ordernummer vermelden.
Mochten deze gegevens niet juist bij ons in ontvangst komen, dan kan deze tot vertraging van het toesturen van de producten tot gevolg hebben.

10.2 Foutief ontvangen bedragen
Teveel gestorte bedragen, hebben het gevolg dat de procedure eventueel langer kan duren. Teveel betaalde bedragen worden binnen 14 werkdagen aan u teruggestort op uw bankrekening (indien bekend.)

10.3 Koopovereenkomst
Mocht de betaling niet succesvol verlopen, of blijft de koper in gebreken, dan heeft  ARtandgold' het recht de koopovereenkomst te allen tijde te beëindigen.

10.4 Analyse
Artandgold behoudt zich het recht voor om over de door de klant verstrekte gegevens een analyse uit te voeren en op basis van verkregen informatie een alternatieve betaalwijze aan te bieden. Over eventuele beslissingen en conclusies kan niet worden gecorrespondeerd.